Torqeedo travel 1003

Laatste reactie 11/09/2016 11:12 door Karel
· Markeren als ongelezen
AK M S Andre Kuijt 1 jaar geleden geplaatst
Heeft u nu een zware en stinkende buitenboordmotor? Zou u ook niet graag een buitenboordmotor willen hebben die niet stinkt, makkelijk te tillen en stil is?

De Torqeedo travel 1003 elektrische buitenboordmotor is schoon, niet zwaar en is makkelijk te tillen. De motor is vergelijkbaar met een 4pk benzine motor.

De Torqeedo elektrische buitenboordmotor word geleverd compleet met een lithium accu welke in de motor zit geïntegreerd. Hierdoor heeft u geen losse benzine tank meer in de boot staan. De accu is makkelijk te laden met de bijgeleverd accu lader.

Het is dus een complete elektrische buitenboordmotor set geleverd met alle benodigdheden hier hoeft niets meer bij besteld te worden. De accu laden en u kunt gaan varen.

http://www.elektrischvaren-accu.nl/Torqeedo-travel-1003s-kortstaart-elektrische-buitenboord-motor
Karel Kost 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb ongeveer 2 jaar terug een Torqedoo travel 1003 gekocht. Aan het begin wat problemen (bleek fout in de electronica, netjes opgelost door importeur) mee gehad maar nu doet hij het al tijden prima. Wij gebruiken hem met een rubberbootje achter onze zeilboot. Varen er mee naar een eilandje of strandje, gaan ermee boodschappen doen. Geen herrie maker meer achter de rubberboot en de motor is makkelijk mee te nemen/op te bergen als we naar huis gaan. De montage is hetzelfde als dat je met een gewone buitenboord motor hebt dus je hoeft niets aan de boot te wijzigen.

Wij zijn er zeer tevreden mee.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 September 2016 om 11:49
Aantal lezers 13
Aantal reacties 3